Medinės Jėzaus Galvosūkiai Kalėdos Dėlionė Su Medienos Sudegino Dizaino Dėlionės Žaidimas Suaugusiems Ir Vaikams, Stalo Figūrėlės

€18.87 €7.74

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: w42718

Aprašymas

Medinės Jėzaus Galvosūkiai Kalėdos Dėlionė Su Medienos Sudegino Dizaino Dėlionės Žaidimas Suaugusiems Ir Vaikams, Stalo Figūrėlės

Būkite savo smegenis: Tai dėlionės apie Jėzaus gimimas tikrai kreipiasi į vaikus.

Ugdyti vaikų erdvinio vaizdo gebėjimą.Kai jūsų medinė dėlionė yra baigtas, jūs galite pakabinti jį į kambarį arba padėkite jį ant stalo, kaip elegantiškas apdaila.

Tėvai atlieka labai svarbų vaidmenį šiame procese vaikų augimo.Per vaikų atostogas, tėvai ir kūdikių žaisti dėlionės dėlionės kartu auginti gerus tėvų ir vaikų santykius.Šis dėlionės yra geriausia dovana vaikams.

Medinės dėlionės dėlionės yra supjaustyti tiksliai, kad tilptų glaudžiai ir yra ilgaamžiai.Tapyba; Labai stiprios ir patrauklios, labai tinka dėlionės mėgėjams ir paaugliams.

Mūsų dėlionės medžiagų yra nekenksmingos ir saugios.Tačiau, jei yra kūdikių šeimos, tėvai turėtų lydėti juos visą kelią, siekiant užtikrinti jų saugumą.

Jūs galite lengvai pakabink jį ant pianino, lentyna ar židinio.

Dovanos, kad visi bus panašūs: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Unikalus, rankų darbo, medžio, vandens ir spalvingas Kalėdų Jėzaus dėlionės yra būtina turėti Kalėdų!

Dėl skirtingų žaliavos-medienos partijų, produktai gali būti spalvota arba grūdų skirtumus, kurie neturi įtakos

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:Mediena

Dydis:20 x 15 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Galvosūkiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius 12+y